Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis doctorals
Cerca per experiència, nom o afiliació
Bacterias patógenas lesionadas: metodologías de detección en alimentos
Yuste Puigvert, Josep
(Investigador/a principal)
Silvia De Lamo Castellví
(Investigador/a contractat/da)
Capellas Puig, Marta
(Investigador/a)
Mor Mur Francesch, Montserrat
(Investigador/a)
Pla Soler, Mª Teresa Reyes
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Informació general
Fingerprint
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Microorganisms
100%
Non-culturable
50%
Preservation Process
25%
Preservation Condition
25%
Hydrostatic Pressure Treatment
25%
Treatment Conditions
25%
Heat Pressure
25%
Storage Conditions
25%
Salmonella Enteritidis (S. Enteritidis)
25%
Food Preservation
25%
Escherichia Coli O157
25%
Acid Conditions
25%
Processing Conditions
25%
Conventional Techniques
25%
Ready Meals
25%
Buffer Solution
25%
Modified Atmosphere
25%
Food Processing
25%
Listeria Monocytogenes
25%
INIS
bacteria
50%
microorganisms
50%
preservation
25%
buffers
12%
heat
12%
populations
12%
hydrogen 7
12%
food
12%
hydrostatics
12%
viability
12%
solutions
12%
food processing
12%
atmospheres
12%
escherichia coli
12%
salmonella
12%
storage
12%
Immunology and Microbiology
Microorganism
100%
Salmonella Enterica Serovar Enteritidis
25%
Listeria monocytogenes
25%
Vacuum
25%
Solution and Solubility
25%
Hydrostatic Pressure
25%
Escherichia Coli O157:H7
25%