Detalls del projecte
Descripció
En la majoria dels països, durant les últimes décades, s'ha produit un aument de les exigències sanitàries en els productes càrnics. Per altre banda, s'ha produit una disminució del contingut de sal, que és el principal ingredient estabilitzant i responsable de la textura de les salaons cárniques. L'objectiu d'aquest projecte consisteix en coneixer l'efecte de l'aplicació de l'alta presió en la microbiota patògena i alterant, l'evolució de la pèrdua d'aigua i difusió de sal, la microestructura, el nivell d'estabilitat oxidativa, l'activitat de les catepsines B i L, l'aspecte, la textura i el gust dels pernils curats amb os o sense os.
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 7/11/01 → 7/11/04 |
Socis col·laboradors
- Esteban Espuña, SA (Responsable del Subprojecte)
- Torre Marimon- IRTA (Coordinador)
Finançament
- Ministerio de Ciencia y Tecnología (MCYT): 124.530,00 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.