Saltar a la navegació principal
Saltar a la cerca
Vés al contingut principal
Portal de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona Inici
Ajuda i PMF
Català
Español
English
Inici
Perfils
Unitats de recerca
Projectes
Producció científica
Conjunts de dades
Tesis doctorals
Cerca per experiència, nom o afiliació
Aplicació d'altes pressions hidrostàtiques en la maduració de formatges
Guamis Lopez, Buenaventura
(Investigador/a principal)
Quevedo Terre, Joan Miquel
(Investigador/a contractat/da)
Capellas Puig, Marta
(Investigador/a)
Ferragut Perez, Victoria Francisca
(Investigador/a)
Juan Godoy, Bibiana
(Investigador/a)
Roig Sagues, Artur Xavier
(Investigador/a)
Trujillo Mesa, Antonio José
(Investigador/a)
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Informació general
Fingerprint
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.
Ordenar per
Ponderació
Alfabèticament
Keyphrases
Cheese
100%
Pression
100%
Cost Reduction
66%
Dairy Industry
66%
Hard Cheese
66%
Lactic Acid Bacteria
66%
Micrococcus
66%
Cheese Production
33%
Enzyme Production
33%
Acidification
33%
Production Cost
33%
High Pressure Treatment
33%
Milk
33%
Domestic Market
33%
Cheese Ripening
33%
Starter Bacteria
33%
In Situ
33%
Curd
33%
Spanish Cheeses
33%
Inoculation
33%
Pasteurized Milk
33%
Raw Milk Cheese
33%
Extracellular Enzymes
33%
Bacteriocin
33%
Lipase
33%
Proteinase
33%
Global Market
33%
Cheese Type
33%
Food Science
Lactic Acid Bacteria
100%
Micrococcus
100%
Hard Cheese
100%
Dairy Industry
100%
Cheese Ripening
50%
High Pressure Treatment
50%
Pasteurized Milk
50%
Acidification
50%
Raw Milk Cheese
50%
Bacteriocins
50%
Agricultural and Biological Sciences
Cheeses
100%
Hard Cheeses
40%
Lactic Acid Bacterium
40%
Micrococcus
40%
Face
20%
Raw Milk Cheese
20%
Protease
20%
Lipase
20%
Ripening
20%
Pasteurized Milk
20%
Pressure Treatment
20%
Cheese Ripening
20%