APICIUS "Materiales de Autoaprendizaje a nivel de Diploma Superior Específicamente en Cocina Para Cocineros en Activo"

Detalls del projecte

Description

No hi ha resum disponible
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/10/031/10/06

Socis col·laboradors

  • Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
  • Asociación de Cocineros Costa Dorada (Coordinador) (guia)
  • Academy of food and wine service (Soci projecte)
  • Associazione Giovani Europei (Soci projecte)
  • Complex Educatiu de Tarragona (Soci projecte)
  • Colegio Oficial de Veterinarios de Tarragona (Soci projecte)
  • Federacion Española de Hosteleria (FEHR) (Soci projecte)
  • Hospitality and Leisure Manpower (Soci projecte)
  • Haynes Idiomes (Soci projecte)
  • Institut Regional de Turisme et d'Hotelerie (Soci projecte)
  • Thousand-Two, S.L (Soci projecte)
  • Thames Valley University (School of Hospitality studies) (Soci projecte)
  • Universidad de Alcalá (UAH) (Soci projecte)

Finançament

  • Comissió Europea (CE): 757.470,00 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.