Amines biògenes en el peix: significació toxicològica i tecnològica, microorganismes relacionats amb la seva biogènesi i evolució

  • Mora Ventura, M. Teresa (PI)

    Detalls del projecte

    Descripció

    a) Conèixer la relació existent entre el grau d'alteració microbiana en el peix fresc i el seu contingut en amines biògenes. b) Conèixer l'evolució de les amines biògenes i de la flora microbiana durant l'elaboració i la vida comercial de les semiconserves d'anxoves de l'Escala. c) Estudiar la relació entre el contingut d'amines biògenes, estat de la matèria primera i les condicions d'elaboració de les conserves de tonyina. d) Estudiar la capacitat formadora d'amines biògenes per diferents microorganismes relacionats amb l'alteració del peix.
    EstatusAcabat
    Data efectiva d'inici i finalització10/11/8910/11/92

    Socis col·laboradors

    • Sense entitat (Coordinador) (guia)

    Finançament

    • Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT): 22.838,50 €

    Fingerprint

    Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.