Detalls del projecte
Descripció
a) Conèixer la relació existent entre el grau d'alteració microbiana en el peix fresc i el seu contingut en amines biògenes. b) Conèixer l'evolució de les amines biògenes i de la flora microbiana durant l'elaboració i la vida comercial de les semiconserves d'anxoves de l'Escala. c) Estudiar la relació entre el contingut d'amines biògenes, estat de la matèria primera i les condicions d'elaboració de les conserves de tonyina. d) Estudiar la capacitat formadora d'amines biògenes per diferents microorganismes relacionats amb l'alteració del peix.
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 10/11/89 → 10/11/92 |
Socis col·laboradors
- Sense entitat (Coordinador) (guia)
Finançament
- Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT): 22.838,50 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.