Altes pressions aplicades a la millora de la seguretat dels formatges de llet crua: optimització i validació de processos

Detalls del projecte

Description

El present projecte, orientat a garantir la seguretat i fiabilitat dels processos emprats en la indústria alimentària, té els següents objectius: -Validació del tractament de formatges de llet crua amb altes pressions hidrostàtiques en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges models. -Validació de la biopreservació de formatges de llet crua amb bactèries làctiques productores de bacteriocines en condicions prèviament definides i optimitzada sobre formatges model. -Validació del tractament combinat d'altes pressions i biopreservació aplicat a formatges de llet crua, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges models
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització1/01/0131/12/03

Socis col·laboradors

Finançament

  • Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC): 12.397,70 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.