Detalls del projecte
Description
El present projecte, orientat a garantir la seguretat i fiabilitat dels processos emprats en la indústria alimentària, té els següents objectius:
-Validació del tractament de formatges de llet crua amb altes pressions hidrostàtiques en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges models.
-Validació de la biopreservació de formatges de llet crua amb bactèries làctiques productores de bacteriocines en condicions prèviament definides i optimitzada sobre formatges model.
-Validació del tractament combinat d'altes pressions i biopreservació aplicat a formatges de llet crua, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges models
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 1/01/01 → 31/12/03 |
Socis col·laboradors
- Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (guia)
- Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC) (Coordinador)
Finançament
- Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC): 12.397,70 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.