Detalls del projecte
Descripció
El present projecte, orientat a garantir la seguretat i la fiabilitat dels processos emprats en la indústria alimentària, té els següents objectius:
Validació del tractament de formatges de llet crua amb altes pressions hidrostàtiques, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model.
Validació de la biopreservació de formatges de llet crua amb bacteris làctics productors de bacteriocines, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model.
Validació del tractament combinat d'altes pressions i biopreservació aplicat a formatges de llet crua, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model.
Estatus | Acabat |
---|---|
Data efectiva d'inici i finalització | 15/12/00 → 15/12/03 |
Socis col·laboradors
- Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC) (Responsable del Subprojecte)
Finançament
- Ministerio de Ciencia y Tecnología (MCYT): 95.512,80 €
Fingerprint
Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.