Altas presiones y biopreservación aplicadas a la mejora de la seguridad de los quesos de leche cruda: optimización y validación de procesos.

Detalls del projecte

Descripció

El present projecte, orientat a garantir la seguretat i la fiabilitat dels processos emprats en la indústria alimentària, té els següents objectius: Validació del tractament de formatges de llet crua amb altes pressions hidrostàtiques, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model. Validació de la biopreservació de formatges de llet crua amb bacteris làctics productors de bacteriocines, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model. Validació del tractament combinat d'altes pressions i biopreservació aplicat a formatges de llet crua, en condicions prèviament definides i optimitzades sobre formatges model.
EstatusAcabat
Data efectiva d'inici i finalització15/12/0015/12/03

Socis col·laboradors

  • Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA-CSIC) (Responsable del Subprojecte)

Finançament

  • Ministerio de Ciencia y Tecnología (MCYT): 95.512,80 €

Fingerprint

Explora els temes de recerca tractats en aquest projecte. Les etiquetes es generen en funció dels ajuts rebuts. Juntes formen un fingerprint únic.