Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Doctor en Farmàcia, Universitat Politècnica de València
Data d'adjudicació: 17 de jul. 1992
Altres, Master en Ciencias e Ingeniería de Alimentos, Universitat Politècnica de València
Data d'adjudicació: 1 de jul. 1988
Llicenciat/da, Llicenciada en Farmàcia, Universitat de València (UV)
Data d'adjudicació: 1 de juny 1986
Posicions externes
Becaria de investigación en la Universidad Politécnica de Valencia, Ministerio de Educación y Cultura
25 de març 1991 → 25 de març 1992
Becaria de investigación, Universitat Politècnica de València
1 de març 1990 → 1 de març 1991
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
PATHFOOD: Creating a Sustainable Functional Food Chain: A Pathway to EU Climate Neutrality and Improved Health
Sánchez Martín, M. J. (PI), Boada Romero, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Llugany Olle, M. (Investigador/a) & Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a)
1/09/24 → 31/10/27
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
FUNCIONALIZACION DE PROTEINAS ALTERNATIVAS MEDIANTE LA APLICACION DE TECNOLOGIAS DINAMICAS DE HOMOGENEIZACION Y ULTRASONIDOS
Trujillo Mesa, A. J. (PI), Ferragut Perez, V. F. (Co-Investigador/a Principal), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Juan Godoy, B. (Investigador/a), Saldo Periago, J. (Investigador/a) & Toldrà Alegret, M. (Investigador/a)
1/09/24 → 31/12/27
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Se4All: Se-bioFORtified ALfaLfa for Se-enriched Dairy products
Valiente Malmagro, M. (PI), Boada Romero, R. (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a), Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a), Guamis Lopez, B. (Investigador/a), Llugany Olle, M. (Investigador/a), López Mesas, M. (Investigador/a), Padilla Bravo, R. (Investigador/a), Rodriguez Martinez, J. (Investigador/a), Sevilla Segura, M. (Investigador/a), Sánchez Martín, M. J. (Investigador/a), Tolra Perez, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Fuentes Garcia, A. (Investigador/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a) & Perez Playa, B. (Investigador/a)
1/06/21 → 30/11/25
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
CheeSe: Development of healthy cheeses low in Na and rich in Se with improved sensorial traits
Llugany Olle, M. (PI), Masachs Cortina, E. (Col.laborador/a), Ramos Illan, S. (Col.laborador/a), Corrales Pinart, I. (Investigador/a), Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a), Padilla Bravo, R. (Investigador/a), Pons Sole, G. (Investigador/a), Tolra Perez, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a) & Gonzalez Cobo, C. (Investigador/a)
1/02/24 → 31/07/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Emulsionantes bioactivos funcionalizados por homogeneización a ultra alta presión (uhph) para la microencapsulacion de aceites vegetales. aplicación a productos de base láctea
Trujillo Mesa, A. J. (PI), Ferragut Perez, V. F. (Co-Investigador/a Principal), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Codina Torrella, I. (Investigador/a), Juan Godoy, B. (Investigador/a) & Quevedo Terre, J. M. (Investigador/a)
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)
1/01/18 → 30/09/21
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Encapsulating capacity of ultra-high-pressure homogenization (UHPH): Replacement of milk fat by vegetable oils using buttermilk as a functional ingredient in yogurt processing
Aghababaei , F., Trujillo, A. J., Juan Godoy, B., Capellas Puig, M. & Ferragut Perez, V. F., 22 de set. 2023, In: LWT - Food Science and Technology. 187, 115304, 115304.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert5 Cites (Scopus)1 Descàrregues (Pure) -
Characterization and oxidation stability of spray-dried emulsions with omega-3 oil and buttermilk processed by ultra-high-pressure homogenization (UHPH).
Trujillo, A. J. & Ferragut Perez, V. F., 1 de juny 2022, In: LWT - Food Science and Technology. 162, pàg. 1-8 8 pàg., 113493.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert17 Cites (Scopus) -
The Effect of Salt Reduction and Partial Substitution of NaCl by KCl on Physicochemical, Microbiological, and Sensorial Characteristics and Consumers' Acceptability of Semi-Hard and Hard Lactose-Free Cow's Milk Cheeses
Juan, B., Trujillo, A.-J. & Ferragut, V., 2 de maig 2022, In: Frontiers in Nutrition. 9, pàg. 861383 861383.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert8 Cites (Scopus) -
Buttermilk as encapsulating agent: Effect of ultra-high-pressure homogenization on chia oil-in-water liquid emulsion formulations for spray drying
Aghababaei, F., Cano-Sarabia, M., Trujillo, A. J., Quevedo, J. M. & Ferragut, V., 11 de maig 2021, In: Foods. 10, 5, 1059.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert21 Cites (Scopus) -
Ultrahigh-Pressure Homogenization in Dairy Processing: Effects on Quality and Functionality
Trujillo, A. J., Roig-Sagues, A. X., Juan, B., Zamora, A. & Ferragut, V., 18 d’ag. 2020, Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review. Elsevier, pàg. 315-336 22 pàg.Producció científica: Capítol de llibre › Capítol › Recerca › Avaluat per experts
2 Cites (Scopus)