Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
20112024

Producció científica per any

Perfil personal

Interessos en recerca

Sergi és un sociòleg i sociodemògraf (PhD), professor agregat al Departament de Sociologia i líder del grup de recerca Generacions i Curs de Vida al Centre d'Estudis Demogràfics (CED) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Té una àmplia experiència en diversos camps de recerca demogràfica, especialment en dinàmiques familiars i mobilitat espacial, així com en investigació sobre desigualtat social. La seva recerca adopta enfocaments de curs de vida i comparatius, i utilitza mètodes quantitatius per a l'anàlisi de dades longitudinals.

Sergi és investigador principal del projecte LIFELONGMOVE finançat pel Consell Europeu de Recerca (Consolidator Grant, 2023-2027). És el (co)responsable del panell científic sobre Migració al Llarg de la Vida de la Unió Internacional per a l'Estudi Científic de la Població (2023-2025). També és afiliat al Life Course Centre de l'ARC Centre of Excellence for Children and Families over the Life Course, membre de l'Institut Federal de Recerca de Població d'Alemanya i guardonat amb el premi ICREA Acadèmia (2023-2027).

Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 5 - Igualtat de gènere
  • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
  • ODS 10 - Reducció de les desigualtats
  • ODS 11 - Ciutats i comunitats sostenibles

Fingerprint

Consulta els temes de recerca on Sergi Vidal Torre està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.