Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
20062024

Producció científica per any

Perfil personal

Interessos en recerca

Roberto Cantoni és becari Beatriu de Pinós a l'ICTA-UAB, on treballa en la transició energètica a l'Àfrica, i en les energies renovables en particular. Anteriorment, va treballar com a becari postdoctoral a l'SPRU de la Universitat de Sussex, on ha format part del Projecte de Regions d'Alt Consum de Carboni en Transició (CINTRAN); al Centre de Recerca per al Desenvolupament de la Universitat de Bonn; al Departament de Ciències Socials de la Universitat d'Augsburg a Alemanya; a Sciences Po Paris ia l'Ecole des Ponts ParisTech a França.

Va obtenir el seu doctorat en Història de la Ciència i la Tecnologia per la Universitat de Mánchester el 2014 i des de llavors ha estat investigant a CTS i en ciències socials de l'energia, publicant treballs sobre el carbó, el gas d'esquist i l'energia solar a Europa i Àfrica. Els seus interessos teòrics principals són l'energia i la justícia ambiental, i l'ecologia política.

És autor d'Oil Exploration, Diplomacy, and Security in the Early Cold War (Routledge, 2017).

Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 3 - Bona salut i benestar
  • ODS 7 - Energia neta i assequible
  • ODS 12 - Consum i producció responsables
  • ODS 13 - Lluita contra el canvi climàtic
  • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta els temes de recerca on Roberto Cantoni està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.