Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
20052023

Producció científica per any

Perfil personal

Interessos en recerca

Ramon Vilallonga Puy (Andorra, 1976) és Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona amb Premi Extraordinari (2006) i es va formar com Cirurgià General i Digestiu a l'Hospital Universitari Vall Hebron (2008; via MIR). També ha desenvolupat part de la seva formació a la Universitat d'Estrasburg (França) i posteriorment en la Cleveland Clinic de Florida (EUA). Posteriorment ha treballat a Bèlgica on ha incorporat nous abordatges i tècniques per al maneig del fracàs de tècniques quirúrgiques.

Ha realitzat més de 1200 intervencions d'obesitat mòrbida com a primer cirurgià i compta amb l'aval com a expert de la Societat Espanyola de Cirurgia de l'Obesitat (SEC). És el secretari de la SEC on desenvolupa activitats docents com a formador i institucionals. El Dr. Vilallonga és el Chair del Comitè de Comunicació de l'European Association for Endoscopic Surgery (EAES) on desenvolupa tasques de director de la secció de comunicació.

El Dr. Vilallonga desenvolupa també una important activitat docent i investigadora com a Professor Associat de Cirurgia de la Universitat Autònoma de Barcelona sent autor de més de 100 articles científics internacionals (índex H-index = 19) i actualment director de 3 tesis doctorals. També és autor de 2 llibre i de 16 capítols de llibres i investigador col·laborador en projectes FIS i membre de xarxes d'investigació temàtica de l'Institut Carlos III. També participa en diversos assaigs clínics i projectes d'investigació relacionats.

Membre de 6 societats científiques, és membre de la International Federation for The Surgery of Obesity and Related Diseases (IFSO), i del seu Technology Committee entre d'altres. També és membre i Fellow de l'American Society for Metabolic & Bariatric Surgery (ASMBS) on desenvolupa funcions en l'International Committee. (ASMBS).

 

El Dr. Vilallonga és revisor de múltiples revistes internacionals destacant Surgical endoscopy, SOARD, Annals of Surgery o Obesity Surgery entre d'altres. Expert per l'Agència Nacional Avaluadora i Prospectiva (ANEP) com a avaluador entre d’altres.

Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 2 - Fam zero
  • ODS 3 - Bona salut i benestar

Fingerprint

Consulta els temes de recerca on Ramon Vilallonga Puy està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.