• Edifici B. Campus de la UAB

   08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  • Edifici B, Carrer de la Fortuna

   08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Acceptar estudiants de doctorat

  Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
  1993 …2023

  Producció científica per any

  Perfil personal

  Interessos en recerca

  La meva agenda d'investigació aborda temes relacionats amb la política i els processos decisoris a la UE. Interessada per la qüestió general de com es prenen les decisions a la UE, ha fet contribucions a diversos camps d'investigació sobre el comportament legislatiu al Parlament Europeu, eleccions europees, transparència i rendició de comptes a la UE, relacions inter-institucionals, gobernança de les agències europees i l’europeïtzació de les polítiques climàtiques i ambientals. Els resultats de la meva investigació, que sovint han estat el resultat de col·laboracions iinternacionals, s’han comunicat en conferències nacionals i internacionals i s’han publicat principalment en revistes amb revisió per parells. Aquestes inclouen Journal of European Public Policy, Journal of Common Market Studies, Government & Opposition, Environmental Politics, Parliamentary Affairs, International Review of Administrative Sciences, Administration & Society i Ecology & Society. Com a investigadora principal de projectes nacionals d’I+D, així com a coordinadora i participant en diversos projectes europeus, ha assumit responsabilitats de lideratge i reforçat les meves capacitats investigadores. Aquestes també han millorat gràcies a les meves estances a la Universitat d'Urbana-Champaign, la Universitat de Chicago, la Universitat de Califòrnia a San Diego, la Universitat de Califòrnia a Berkeley i l'Institut Universitari Europeu.

  A més del meu treball científic, he estat coautora de diversos informes, lliuraments i monografies per a l'Ajuntament de Barcelona, l'administració catalana i l’europea (aquesta darrera en el context de projectes de recerca). També he presentat els resultats del meu treball en diversos entorns professionals nacionals i internacionals.

  La meva activitat de formació de joves investigadors inclou la direcció de dues tesis doctorals i més de dues tesis de màster. També ha contribuït al desenvolupament de carreres de joves investigadors que han participat en projectes de recerca dels que he estat la investigadora principal. Actualment, coordino el Programa de Doctorat en Política, Polítiques i Relacions Internacionals de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Finalment, he participat en diverses activitats d'avaluació com a part de les meves activitats acadèmiques. Entre elles s'inclou la revisió d'articles per a revistes acadèmiques amb indicis de qualitat i la participació en diferents rondes d'avaluació d'investigadors i de projectes d'I+D per a les administracions estatals i catalanes, i per a la Fundació La Caixa.

  Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

  El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 13 - Lluita contra el canvi climàtic
  • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

  Educació / qualificació acadèmica

  Doctor/a, Doctorado en Ciencia Política, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Data d'adjudicació: 6 d’oct. 1996

  Llicenciat/da, Licenciada en Ciencia Política y Sociología, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Data d'adjudicació: 1 de jul. 1991

  Fingerprint

  Consulta els temes de recerca on Nuria Font està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars