Martina Fittipaldi

Doctora en Didàctica de la Llengua i la Literatura, Màster en Llibres i Literatura per a Nens i Joves, Màster de Recerca en Didàctica de la Llengua i la Literatura, Postgrau: “Actualización académica en el área de Lengua para el tercer ciclo de EGB”, Professora en Lletres, Profesora en Letras para Enseñanza Media y Terciaria

  Acceptar estudiants de doctorat

  Projectes de doctorat

  Formando a los lectores del S.XXI: literatura digital y nuevos dispositivos didácticos para ampliar la respuesta lectora en contexto escolar. Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación orientada a los Retos de la sociedad PID2019-109799RB-100.

  20062021

  Producció científica per any

  Perfil personal

  Interessos en recerca

  educació literària, literatura infantil i juvenil, respostes lectores

  Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

  El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 4 - Educació de qualitat

  Fingerprint

  Consulta els temes de recerca on Martina Fittipaldi està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

  Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

  Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.