Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Doctorat en Ciència dels Aliments, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 23 de febr. 1998
Llicenciat/da, Veterinària, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 10 de jul. 1990
Posicions externes
Contracte recerca postdoctoral, Food Science and Technology Department, University of Reading
1 d’ag. 1999 → 22 de des. 1999
Estada postdoctoral amb beca, Institute of Food research, Reading
1 de nov. 1998 → 31 de jul. 1999
Estada amb una beca del Programa Erasmus, Technological educational Institute of Athens
1 de març 1991 → 10 de maig 1991
Estada en pràctiques a Starlux S.A, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de jul. 1990 → 31 de jul. 1990
Beca de col·laboració Unitat de Tecnologia dels Aliments, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
23 de nov. 1989 → 30 de juny 1990
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
Projectes
- 21 Acabat
-
Emulsionantes bioactivos funcionalizados por homogeneización a ultra alta presión (uhph) para la microencapsulacion de aceites vegetales. aplicación a productos de base láctea
Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a principal), Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a Principal 2), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Codina Torrella, I. (Investigador/a), Juan Godoy, B. (Investigador/a) & Quevedo Terre, J. M. (Investigador/a)
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)
1/01/18 → 30/09/21
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Desarrollo de un nuevo proyecto industrial para la obtención de alimentos de seguros, sostenibles y de alta calidad, usando un enfoque biotecnológico y cibernético
Hernandez Herrero, M. M. (Investigador/a principal) & Capellas Puig, M. (Investigador/a)
1/11/16 → 31/10/19
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
Bacteris patògens lesionats: metodologies de detecció en aliments
Yuste Puigvert, J. (Investigador/a principal), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a) & Pla Soler, M. T. R. (Investigador/a)
Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
6/12/07 → 31/12/09
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Bacterias patógenas lesionadas: metodologías de detección en alimentos
Yuste Puigvert, J. (Investigador/a principal), Silvia De Lamo Castellví (Investigador/a contractat/da), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a) & Pla Soler, M. T. R. (Investigador/a)
Ministerio de Educación y Ciencia (MEC)
1/12/07 → 31/07/11
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Aplicació d'alta pressió isostàtica per a la millora de la seguretat de formatges artesans espanyols elaborats amb llet crua
Guamis Lopez, B. (Investigador/a principal), Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a), Capellas Puig, M. (Investigador/a), Gervilla Fernández, R. (Investigador/a), Nicolau Villellas, N. (Investigador/a), Quevedo Terre, J. M. (Investigador/a) & Roig Sagues, A. X. (Investigador/a)
Comisión Interministerial de Ciencia y Tecnología (CICYT)
25/08/05 → 24/08/07
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Vint-i-unena edició del workshop sobre "Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària - memorial DYCFung"
Capellas Puig, M. & Yuste Puigvert, J., 2024, In: UAB Divulga. pàg. 0001-2 2 pàg.Producció científica: Contribució a una revista › Article › Divulgació
Accés Obert -
Encapsulating capacity of ultra-high-pressure homogenization (UHPH): Replacement of milk fat by vegetable oils using buttermilk as a functional ingredient in yogurt processing
Aghababaei , F., Trujillo, A. J., Juan Godoy, B., Capellas Puig, M. & Ferragut Perez, V. F., 22 de set. 2023, In: LWT - Food Science and Technology. 187, 115304, 115304.Producció científica: Contribució a una revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert4 Cites (Scopus)1 Descàrregues (Pure) -
Vintena edició del workshop sobre "Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària" - memorial DYCFung
Capellas Puig, M. & Yuste Puigvert, J., 2023, In: UAB Divulga.Producció científica: Contribució a una revista › Article › Divulgació
Accés Obert -
Numerical modeling and experimental validation of meat burgers and vegetarian patties cooking process with an innovative IR laser system
Schillaci, E., Gràcia, A., Capellas, M. & Rigola, J., de set. 2022, In: Journal of Food Process Engineering. 45, 9, e14097.Producció científica: Contribució a una revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
4 Cites (Scopus) -
A Diffusion Model to Quantify Membrane Repair Process in Listeria monocytogenes Exposed to High Pressure Processing Based on Fluorescence Microscopy Data
Nikparvar, B., Subires, A., Capellas, M., Hernandez-Herrero, M., Crauwels, P., Riedel, C. U. & Bar, N., 13 de maig 2021, In: Frontiers in Microbiology. 12, 598739.Producció científica: Contribució a una revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert5 Cites (Scopus)
Tesi
-
Aplicación de la alta presión hidrostática en mató (queso fresco de cabra)
Capellas Puig, M. (Autor/a), Guamis López, B. (Director/a) & Mor-Mur Francesch, M. (Director/a), 27 de març 1998Tesi d’estudis: Tesi doctoral