Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 21 de des. 1996
Llicenciat/da, Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 25 de jul. 1989
Posicions externes
Becaria con empresa, CSIC-CID
1 de nov. 1990 → 31 de gen. 1991
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
TECNOLOGIAS EMERGENTES ALTERNATIVAS A LA PASTERIZACION HOLDER PARA BANCOS DE LECHE HUMANA: HOMOGENEIZACION A ULTRA ALTA PRESION Y RADIACION ULTRAVIOLETA DE ONDA CORTA UVC
Hernandez Herrero, M. M. (PI), Roig Sagues, A. X. (Co-Investigador/a Principal), GRASES PINTO, B. (Col.laborador/a), PASTOR VILLAESCUSA, M. B. (Col.laborador/a), Pleguezuelos Hernandez, V. (Col.laborador/a), FLORES ROJAS, K. U. (Investigador/a), FRANCH MASFERRER, A. (Investigador/a) & Juan Godoy, B. (Investigador/a)
1/09/24 → 31/12/27
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Desarrollo y modelado de un método sostenible de descontaminación de superficies
1/06/23 → 31/05/26
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Desarrollo de un nuevo proyecto industrial para la obtención de alimentos de seguros, sostenibles y de alta calidad, usando un enfoque biotecnológico y cibernético
Hernandez Herrero, M. M. (PI) & Capellas Puig, M. (Investigador/a)
1/11/16 → 31/10/19
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
Obtención de alimentos líquidos estériles mediante la aplicación conjunta de UHPH-UVC
Roig Sagues, A. X. (PI), Gervilla Fernández, R. (Co-Investigador/a Principal), Codina Torrella, I. (Col.laborador/a), Sauceda Galvez, J. N. (Col.laborador/a), Guamis Lopez, B. (Investigador/a) & Hernandez Herrero, M. M. (Investigador/a)
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)
1/01/15 → 30/06/19
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Aplicación de la Ultra Alta Presión de Homogeneización (UHPH) en la elaboración de licuados vegetales (soja y almendras) de alta calidad (UHPH-VEGELIC)
Ferragut Perez, V. F. (PI), Poliseli Scopel, F. H. (Becari/a), Gervilla Fernández, R. (Investigador/a contractat/da), Guamis Lopez, B. (Investigador/a) & Hernandez Herrero, M. M. (Investigador/a)
Ministerio de Educación y Ciencia (MEC)
1/01/09 → 30/06/12
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Evaluation of Ultra-High Pressure Homogenization Treatments to Ensure the Microbiological Safety and Immunoglobulin Preservation in Donor Human Milk
Jalali, K., Pastor-Villaescusa, B., Flores-Rojas, K., Pleguezuelos, V., Pérez-Cano, F. J., Franch, À., Trujillo, A.-J., Hernández Herrero, M. M. & Roig Sagués, A. X., 2025, In: Foods. 14, 8Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert -
Drastic Microbial Count Reduction in Soy Milk Using Continuous Short-Wave Ultraviolet Treatments in a Tubular Annular Thin Film UV-C Reactor
Codina Torrella, I., Hernández Herrero, M. M., Roig Sagués, A. X., Martínez-García, M. & Sauceda-Gálvez, J. N., 17 d’oct. 2023, In: Foods. 12, 20, 3813.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus) -
Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization Processing on the Microbiological, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Fish Broth
Moisés, S. G., Guamis, B., Roig-Sagués, A. X., Codina-Torrella, I. & Hernández-Herrero, M. M., de des. 2022, In: Foods. 11, 24, 3969.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
5 Cites (Scopus) -
A Diffusion Model to Quantify Membrane Repair Process in Listeria monocytogenes Exposed to High Pressure Processing Based on Fluorescence Microscopy Data
Nikparvar, B., Subires, A., Capellas, M., Hernandez-Herrero, M., Crauwels, P., Riedel, C. U. & Bar, N., 13 de maig 2021, In: Frontiers in Microbiology. 12, 598739.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert9 Cites (Scopus) -
Avenços en tecnologia no tèrmica per tractar aliments líquids
Roig Sagués, A. X., Hernández Herrero, M. M., Trujillo, A.-J. & Buffa, M. N., 2021, In: UAB Divulga.Producció científica: Contribució a revista › Article › Divulgació
Accés Obert
Tesi
-
Influencia de la calidad higiénica del boquerón (Engraulis encrasicholus, var. mediterraneus) en la maduración de la anchoa
Hernández Herrero, M. M. (Autor), Mora Ventura, M. T. (Director/a) & Rodríguez Jerez, J. J. (Director/a), 17 de des. 1996Tesi d’estudis: Tesi doctoral