Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
Projectes
- 1 Acabat
-
BIOSURFACTANTES GLICOLIPIDOS A PARTIR DE RESIDUOS, UNA ALTERNATIVA A LOS SURFACTANTES QUIMICOS EN LA BIOECONOMIA CIRCULAR
Bueno Mancebo, J. A. (Col.laborador/a), Sanchez Ferrer, A. (Investigador/a), Gea Leiva, M. T. (PI), Molina Peñate, E. (Col.laborador/a), Font Segura, X. (Investigador/a), Oiza Van Lochem, F. N. (Col.laborador/a), Carrasco Garcia, A. (Col.laborador/a), Goreishi, G. (Col.laborador/a), Moral Vico, A. J. (Col.laborador/a), Barrena Gomez, R. (Investigador/a Principal 2), Eras Muñoz, E. N. (Col.laborador/a) & Artola Casacuberta, A. (Investigador/a)
1/09/21 → 31/08/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Surfactin as an ingredient in cosmetic industry: Benefits and trends
Bueno‐Mancebo, J., Barrena, R., Artola, A., Gea, T. & Altmajer‐Vaz, D., d’oct. 2024, In: International Journal of Cosmetic Science. 46, 5, pàg. 702-716 15 pàg.Producció científica: Contribució a revista › Article de revisió › Recerca › Avaluat per experts
2 Cites (Scopus) -
Unlocking the Potential of Solid-State Fermentation with Insights into Organic Waste Selection and Thermal Dynamics for Sustainable Sophorolipids Production
Gea, T., Eras-Muñoz, E., Carrasco-García, A., Font, X., Moral-Vico, J., Artola, A., Sánchez, A., Oiza, N., Bueno-Mancebo, J. & Barrena, R., 2024, In: Chemical Engineering Transactions. 109, pàg. 409-414 6 pàg.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
-
Potential role of sophorolipids in sustainable food systems
Bueno-Mancebo, J., Artola, A., Barrena, R. & Rivero-Pino, F., de des. 2023, In: Trends in Food Science and Technology. 143, 8 pàg., 104265.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
2 Cites (Scopus)