• Entrada Central Edifici de Ciències

   08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Acceptar estudiants de doctorat

  Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
  1990 …2023

  Producció científica per any

  Perfil personal

  Interessos en recerca

  Doctor en matemàtiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990), on actualment sóc professor Titular d'Universitat. La meva vida professional s'ha desenvolupat a la UAB, excepte durant tres cursos acadèmics (1990-93) que vaig estar a la Universitat Politècnica de Catalunya.

  He dirigit 6 tesis doctorals i actualment estic realitzant la direcció d'una altra.

  La meva investigació va començar en teoria del potencial i aproximació Lipschitz de funcions solucions d?operadors el·líptics, on la teoria geomètrica de la mesura ha jugat un paper primordial. He contribuït a l'estudi de la regularitat de les funcions quasiregulars i he aportat recentment resultats a l'equació del transport lineal. Els meus resultats que han tingut més impacte a la comunitat matemàtica són els referits a l'estudi de l'anàlisi harmònica sobre espais amb mesures no-doblants. També ha tingut repercussió un resultat sobre la cancel·lació extra dels operadors de Calderón-Zygmund, que en un primer moment anava destinat a les aplicacions quasi-conformes i ha resultat molt útil en l'estudi de l'equació del transport tant lineal com no-lineal . El meu treball de 1998 sobre integració respecte el contingut de Hausdorff també ha estat valorat recentment per la comunitat matemàtica. El 2021 vaig finalitzar la direcció d'una tesi doctoral sobre una àmplia varietat d'equacions de difusió-advecció no lineals, conegudes com a equacions escalars actives. Actualment (2024) codirigeixo una tesi doctoral sobre equacions del transport no lineals, on tècniques d'operadors singulars juguen un paper destacat.

  He publicat a revistes prestigioses segons la comunitat matemàtica: Annals of Mathematics, Duke Math. J., J. Differential Equations, Journal de Mathématiques Pures et Appliquées, Advances in Calculus of Variations, Analysis and PDE.

  Sóc un membre actiu del Seminar on Mathematical Analysis UAB-UB-UPC i mantinc una fluida relació matemàtica amb: A. Clop, J.J. Donaire, X. Massaneda, J. Mateu, A. Nicolau, J. Ortega-Cerdà, J. Verdera X. Tolsa, L. Prat, J. Martín.

  Educació / qualificació acadèmica

  Doctor/a, Ciencias Matemáticas, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Data d'adjudicació: 20 de juny 1990

  Llicenciat/da, Ciencias Matemáticas, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  Data d'adjudicació: 1 de jul. 1984

  Posicions externes

  Titular Universidad, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  1 d’ag. 199214 de set. 1993

  TEU, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  1 de febr. 199231 de jul. 1992

  TEU Interino, Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

  8 d’oct. 199031 de gen. 1992

  Ayudante, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

  1 d’oct. 19857 d’oct. 1990

  Fingerprint

  Consulta els temes de recerca on Joan Orobitg Huguet està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

  Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

  Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.
  • Departament de Matemàtiques

   Unitat organitzativa: Departament