6 Perfils similars
La similitud es basa en la superposició de conceptes en els fingerprints i en el treball compartit i les afiliacions organitzatives de Emilio Ignacio López Sabater amb les següents persones:
- Ordenar per
- Pertinença
- Cognom
- Exporta els UUID
-
Jose Juan Rodriguez Jerez
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Grup d'Optimització i Control del Processament d'Aliments per a la Indústria 4.0; OPTIpro4.0
Persona: Catedràtic/a d'universitat, Adscripció a recerca
-
Arturo Javier Roig Sagués Roig Sagues
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Persona: Catedràtic/a d'universitat, Adscripció a recerca
-
M. Manuela Hernandez Herrero
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Grup d'Optimització i Control del Processament d'Aliments per a la Indústria 4.0; OPTIpro4.0
- Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Persona: Professorat titular d'universitat, Adscripció a recerca
-
-
Jorge Martinez Martinez
Persona: Professorat titular d'universitat
-