• Telèfon34-93-581 3861, 34-93-581 1573
  • Edifici M planta 1ª torre M1

    08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
20022023

Producció científica per any

Perfil personal

Interessos en recerca

La investigació que estan desenvolupant actualment se centra en les respostes immunes al cervell. Les cèl·lules no neuronals, com les cèl·lules glials i les cèl·lules sanguínies infiltrades al cervell estan implicades de forma crítica en la resolució local de lesions cerebrals, que inclouen malalties neurodegeneratives i moltes altres alteracions, inclosos els tumors cerebrals. El seu interès investigador és desentranyar, a nivell cel·lular, la funció de la glia i els limfòcits dins del cervell inflamat i, en particular, la comunicació i les interaccions que tenen lloc entre les cèl·lules immunitàries i altres cèl·lules diana.

Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 3 - Bona salut i benestar

Fingerprint

Consulta els temes de recerca on Carlos Barcia Gonzalez està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.