Projectes per any
Perfil personal
Indicadors Generals de qualitat de la producció científica
Gestió docent
Interessos de recerca
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 1 de des. 1994
Llicenciat/da, Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 1 de jul. 1989
Posicions externes
Ayudante de Facultad, 1ªEtapa, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
15 de set. 1992 → 14 de set. 1995
Ayudante Universitaria Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de des. 1991 → 14 de set. 1992
Ayudante Universitaria Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
15 de set. 1989 → 30 de des. 1990
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
TECNOLOGIAS EMERGENTES ALTERNATIVAS A LA PASTERIZACION HOLDER PARA BANCOS DE LECHE HUMANA: HOMOGENEIZACION A ULTRA ALTA PRESION Y RADIACION ULTRAVIOLETA DE ONDA CORTA UVC
Hernandez Herrero, M. M. (PI), Roig Sagues, A. X. (Co-Investigador/a Principal), GRASES PINTO, B. (Col.laborador/a), PASTOR VILLAESCUSA, M. B. (Col.laborador/a), Pleguezuelos Hernandez, V. (Col.laborador/a), FLORES ROJAS, K. U. (Investigador/a), FRANCH MASFERRER, A. (Investigador/a) & Juan Godoy, B. (Investigador/a)
1/09/24 → 31/12/27
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Obtención de alimentos líquidos estériles mediante la aplicación conjunta de UHPH-UVC
Roig Sagues, A. X. (PI), Gervilla Fernández, R. (Co-Investigador/a Principal), Codina Torrella, I. (Col.laborador/a), Sauceda Galvez, J. N. (Col.laborador/a), Guamis Lopez, B. (Investigador/a) & Hernandez Herrero, M. M. (Investigador/a)
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)
1/01/15 → 30/06/19
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Acción Preparatoria para la creación de un observatorio de la seguridad alimentaria en la Universidad Agostinho Neto de Luanda, Angola.
Roig Sagues, A. X. (PI), Almeida Da Silva Martins, M. A. (Investigador/a), Cugat Pujol, G. (Investigador/a), Dos Santos Eduardo, A. J. (Investigador/a), Guamis Lopez, B. (Investigador/a), Hernández Herrero, M. M. (Investigador/a) & Joaquim Morais, J. (Investigador/a)
Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID)
13/12/11 → 12/03/13
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Study of functionality, nutritional and safety aspects of liquid foods, liquid food preparations and cosmetics processed by ultr-high pressure homogenisation (FUNENTECH)
Guamis Lopez, B. (PI), Roig Sagues, A. X. (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a) & Zamora Viladomiu, A. (Tècnic)
1/09/09 → 31/08/11
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
Revalorización de la producción artesanal de quesos y productos lácteos fermentados.
Guamis Lopez, B. (PI), Bonafina, Rubén (Investigador/a), Briñez, wilfido (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a), Conejero, Jordi (Investigador/a), Cortés, Marianela (Investigador/a), Gervilla Fernández, R. (Investigador/a), Hernandez Herrero, M. M. (Investigador/a), López Cabanillas, Manuel (Investigador/a), López Pedemonte, T. J. (Investigador/a), Marchesotti, Fabián Carlos (Investigador/a), Quevedo Terre, J. M. (Investigador/a), Roig Sagues, A. X. (Investigador/a), Saavedra, Carola (Investigador/a) & Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a)
Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo (CYTED)
1/01/09 → 31/12/12
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Evaluation of Ultra-High Pressure Homogenization Treatments to Ensure the Microbiological Safety and Immunoglobulin Preservation in Donor Human Milk
Jalali, K., Pastor-Villaescusa, B., Flores-Rojas, K., Pleguezuelos, V., Pérez-Cano, F. J., Franch, À., Trujillo, A.-J., Hernández Herrero, M. M. & Roig Sagués, A. X., 9 d’abr. 2025, In: Foods. 14, 8, 1310.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert -
Application of Emerging Non-Thermal Processing Technologies : Impact on Characteristics, Efficacy, and Safety of Foods
Roig Sagués, A. X. & Trujillo, A.-J., 2023, In: Foods. 12Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert4 Cites (Scopus) -
Drastic Microbial Count Reduction in Soy Milk Using Continuous Short-Wave Ultraviolet Treatments in a Tubular Annular Thin Film UV-C Reactor
Codina Torrella, I., Hernández Herrero, M. M., Roig Sagués, A. X., Martínez-García, M. & Sauceda-Gálvez, J. N., 17 d’oct. 2023, In: Foods. 12, 20, 3813.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus) -
Effect of Ultra-High-Pressure Homogenization Processing on the Microbiological, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Fish Broth
Moisés, S. G., Guamis, B., Roig-Sagués, A. X., Codina-Torrella, I. & Hernández-Herrero, M. M., de des. 2022, In: Foods. 11, 24, 3969.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
5 Cites (Scopus) -
The efficacy and safety of high-pressure processing of food
EFSA Panel on Biological Hazards (BIOHAZ Panel), 1 de març 2022, In: EFSA Journal. 20, 3, pàg. e07128 195 pàg., 07128.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert85 Cites (Scopus)
Tesi
-
Estudio de los microorganismos formadores de histamina y tiramina en salchichón
Roig Sagués, A.-X. (Autor), Mora Ventura, M. T. (Director/a), 21 de des. 1994Tesi d’estudis: Tesi doctoral