Calculat sobre la base del núm. de les publicacions emmagatzemades a Pure i cites de Scopus
1987 …2023

Producció científica per any

Perfil personal

Interessos en recerca

Els meus interessos en la recerca se centran principalment en l'àrea de la farmacoepidemiologia dins de la farmacologia clínica, amb una especial atenció a les següents àrees:

1) La regulació i condicions de comercialització dels medicaments, amb l'estudi de les característiques i del marc regulatori per a la comercialització dels medicaments, incloent-hi procediments d'aprovació i condicions de comercialització.
2) La metodologia dels assaigs clínics i de les proves científiques que recolzen l'ús dels medicaments
3) L'ús dels medicaments en diferents poblacions i centres sanitaris, així com l'impacte de l'ús dels medicaments en els resultats clínics i la qualitat de vida dels pacients.
4) La seguretat dels medicaments i el desenvolupament de estratègies de farmacovigilància en la pràctica clínica.
5) Les decisions de finançament i preu dels medicaments, els costos associats als diferents medicaments, i la despesa en medicaments, així com la relació entre l’ús del medicaments, els resultats sanitaris i la seva despesa en el sistema sanitari públic.

Indicadors Generals de qualitat de la producció científica

1) Projectes d'investigació. Participació en més de vint projectes d'investigació competitiva d'àmbit europeu, espanyol i català.
2) Direcció de tesi doctorals i treballs de recerca. Direcció de cinc tesis doctorals finalitzades, i més de vint treballs de recerca o de fi de grau.
3) Publicacions científiques. Publicació de més de cent articles en revistes científiques indexades, més de cinquanta en revistes internacionals i més de vin-i-cinc en revistes de primer quartil segons JCR o SJR.
4) Docència i formació. Desenvolupament com a docent d'activitats formatives científiques en cursos de postgrau.
5) Participació en congressos i conferències. Participació en més de cent comunicacions a congressos, participació com a ponent en taules rodones, i conferències invitades.
6) Avaluació i revisió. Participació com a avaluador en comitès tècnico-científics, membres de tribunals de tesis doctorals i revisor de manuscrits per revistes científiques.

 

Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:

  • ODS 3 - Bona salut i benestar

Educació / qualificació acadèmica

Doctor/a, Doctorat en Medicina i Cirurgia

Data d'adjudicació: 4 de des. 1992

Llicenciat/da, Medicina i Cirurgia, Facultad de Medicina de la Universidad de Barcelona

Data d'adjudicació: 5 d’oct. 1985

Posicions externes

Professor associat, Universitat de Barcelona/Facultat de Medicina/Campus Bellvitge

15 de set. 200731 d’ag. 2031

Fingerprint

Consulta els temes de recerca on Antonio Francisco Vallano Ferraz està actiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs d’aquesta persona. Junts formen un fingerprint únic.
  • 1 Perfils similars

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.