Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Nutrició, tecnologia i higiene dels aliments, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 11 de març 1996
Llicenciat/da, Veterinària, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 31 de des. 1988
Posicions externes
Professor Titular d'Universitat, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
21 de nov. 2002 → …
Professor Associat, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de des. 2001 → 20 de nov. 2002
Professor Ajudant de Facultat, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
15 de set. 1999 → 14 de set. 2001
Professor d'Escola Universitària, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 d’oct. 1994 → 14 de set. 1999
Becari FI Generalitat de Catalunya (DGU), Generalitat de Catalunya
1 de març 1991 → 30 de set. 1994
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
PATHFOOD: Creating a Sustainable Functional Food Chain: A Pathway to EU Climate Neutrality and Improved Health
Sánchez Martín, M. J. (PI), Boada Romero, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Llugany Olle, M. (Investigador/a) & Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a)
1/09/24 → 31/10/27
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
OPTICmizing: OPTICmizing. A smart photonic TBE for the agro-food industry of the future
Castillo Zambudio, M. (PI), Gomez Palma, A. (Beneficiari/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a), Rodriguez Jerez, J. J. (Investigador/a), Saldo Periago, J. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Zamora Viladomiu, A. (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Altres), Gomà Huguet, A. (Altres), Marín Anglada, X. (Altres), Morales Rodríguez, A. M. R. (Altres), Verdugo González, L. (Altres) & Perez Playa, B. (Predoctoral)
23/07/24 → 4/10/25
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
pHotoYOGURT: Validació industrial d'una tecnologia òptica de determinació del pH en l'elaboració del iogurt:
Castillo Zambudio, M. (PI), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a) & Ocaña Xaubet, L. (Tècnic)
5/02/24 → 2/06/26
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Se4All: Se-bioFORtified ALfaLfa for Se-enriched Dairy products
Valiente Malmagro, M. (PI), Boada Romero, R. (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a), Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a), Guamis Lopez, B. (Investigador/a), Llugany Olle, M. (Investigador/a), López Mesas, M. (Investigador/a), Padilla Bravo, R. (Investigador/a), Rodriguez Martinez, J. (Investigador/a), Sevilla Segura, M. (Investigador/a), Sánchez Martín, M. J. (Investigador/a), Tolra Perez, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Sánchez Martín, M. J. (PI), Fuentes Garcia, A. (Investigador/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a) & Perez Playa, B. (Investigador/a)
1/06/21 → 30/11/25
Projecte: Projecte Internacional de Recerca
-
CheeSe: Development of healthy cheeses low in Na and rich in Se with improved sensorial traits
Llugany Olle, M. (PI), Masachs Cortina, E. (Col.laborador/a), Ramos Illan, S. (Col.laborador/a), Corrales Pinart, I. (Investigador/a), Ferragut Perez, V. F. (Investigador/a), Padilla Bravo, R. (Investigador/a), Pons Sole, G. (Investigador/a), Tolra Perez, R. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a) & Gonzalez Cobo, C. (Investigador/a)
1/02/24 → 31/07/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
β-Casein type A1 and A2
Juan, B., Salama, A. A. K., Serhan, S., Such, X., Caja, G., Pont, L., Benavente, F., Guamis, B. & Trujillo, A. J., 1 de gen. 2024, Casein: Structural Properties, Uses, Health Benefits and Nutraceutical Applications: Structural Properties, Uses, Health Benefits and Nutraceutical Applications. Elsevier, pàg. 99-121 23 pàg.Producció científica: Capítol de llibre › Capítol › Recerca › Avaluat per experts
-
Application of Emerging Non-Thermal Processing Technologies : Impact on Characteristics, Efficacy, and Safety of Foods
Roig Sagués, A. X. & Trujillo, A.-J., 2023, In: Foods. 12Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert3 Cites (Scopus) -
Application of ultra-high pressure homogenization (UHPH) at different stages of wine production
Puig-Pujol, A., Roca-Domènech, G., Quevedo, J. M. & Trujillo, A. J., 6 de des. 2023, In: BIO Web of Conferences. 68, 02025.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus) -
Editorial : Low-fat and low-salt cheeses: Technological strategies to improve the nutritional profile and sensory characteristics
Bergamini, C., Hynes, E., Trujillo, A.-J. & Perotti, M. C., 30 de març 2023, In: Frontiers in Nutrition. 10, 1155604.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus) -
Effect of Ultra-High Pressure Homogenization (UHPH) and Conventional Thermal Pasteurization on the Volatile Composition of Tiger Nut Beverage
Codina Torrella, I., Gallardo-Chacón, J. J., Juan Godoy, B., Guamis López, B. & Trujillo, A.-J., 4 de febr. 2023, In: Foods. 12, 4, 683.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert3 Cites (Scopus)
Tesi
-
Procesos de proteolisis primaria que intervienen en la maduración del queso de cabra
Trujillo Mesa, A. J. (Autor), Carretero Romay, C. (Director/a), 11 de març 1996Tesi d’estudis: Tesi doctoral
Organitzacions
-
Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Unitat organitzativa: Centres d'Estudis i de Recerca