Projectes per any
Perfil personal
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Programa de Ciències dels Aliments - Título con mención "Doctor europeo"- Sobresaliente cum laude, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 20 de nov. 2009
Postgrau, Curs de Postgrau en Museologia Científica, IDEC (Universitat Pompeu Fabra. UPF)
Data d'adjudicació: 1 de febr. 2003
Llicenciat/da, Licenciatura en Biología - Especialidad en Biología Agroalimentaria y Biotecnología, Universitat de Barcelona (UB)
Data d'adjudicació: 8 de jul. 2002
Diplomat/da, BSc in Environmental Biology, City, University of London
Data d'adjudicació: 1 d’ag. 1998
Ensenyament General Bàsic, Baccalauréat y selectividad, Lycée Français de Barcelone
Data d'adjudicació: 8 de jul. 1994
Posicions externes
Research Assistant, Fundació Empresa i Ciència
1 de gen. 2002 → 1 de gen. 2004
Ayudante de organización, Fundació Empresa i Ciència
1 de gen. 1995 → 1 de gen. 1996
Fingerprint
- 1 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
OPTICmizing: OPTICmizing. A smart photonic TBE for the agro-food industry of the future
Castillo Zambudio, M. (PI), Gomez Palma, A. (Beneficiari/a), Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a), Rodriguez Jerez, J. J. (Investigador/a), Saldo Periago, J. (Investigador/a), Trujillo Mesa, A. J. (Investigador/a), Zamora Viladomiu, A. (Investigador/a), Buffa Dunat, M. N. (Altres), Gomà Huguet, A. (Altres), Marín Anglada, X. (Altres), Morales Rodríguez, A. M. R. (Altres), Verdugo González, L. (Altres) & Perez Playa, B. (Predoctoral)
23/07/24 → 4/10/25
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
IMPROVEMENT OF SANITATION SYSTEMS TO REDUCE ANTIMICROBIAL RESISTANCE AND PREVENT THE PRESENCE OF L. MONOCYTOGENES ON SURFACES IN THE FOOD INDUSTRY
Rodriguez Jerez, J. J. (PI), Pérez Valle, J. (Col.laborador/a), Rodriguez Lopez, P. (Col.laborador/a), Vega Sánchez, A. I. (Col.laborador/a), Zamora Viladomiu, A. (Col.laborador/a) & Ripollés Àvila, C. (Investigador/a)
1/09/23 → 31/08/26
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
MilkOpt: Optical prediction of milk coagulability: a novel tool for in situ classification to improve milk production and processing
Castillo Zambudio, M. (PI), Arango Bedoya, O. (Col.laborador/a), Buffa Dunat, M. N. (Col.laborador/a), Gomà Huguet, A. (Col.laborador/a), Zamora Viladomiu, A. (Col.laborador/a) & Verdugo González, L. (Investigador/a)
1/02/24 → 31/07/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
SPECTROMEAT: Desarrollo de un sensor basado en espectroscopía NIR y fluorescencia para la monitorización en tiempo real de Listeria en la maduración de embutidos mediante modelos predictivos de IA y quimiometría
Castillo Zambudio, M. (PI), Zamora Viladomiu, A. (Investigador/a), Rodriguez Jerez, J. J. (Investigador/a), Ripollés Àvila, C. (Investigador/a), Rodriguez Lopez, P. (Investigador/a) & Mor Mur Francesch, M. (Investigador/a)
15/05/23 → 17/04/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Optical sensors demonstration at openlabs (OpenLab food-sensors)
Castillo Zambudio, M. (PI), Zamora Viladomiu, A. (Investigador/a), Marín Anglada, X. (Col.laborador/a) & Buffa Dunat, M. N. (Investigador/a Principal 2)
1/06/22 → 31/05/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Inline Determination of the Gel Elastic Modulus During Milk Coagulation Using a Multifiber Optical Probe
Villaquiran, Z., Zamora, A., Arango, O. & Castillo, M., d’oct. 2024, In: Food and Bioprocess Technology. 17, 10, pàg. 3149-3161 13 pàg.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Descàrregues (Pure) -
Synchronous Front-Face Fluorescence Spectra : A Review of Milk Fluorophores
Freire, P., Zamora, A. & Castillo Zambudio, M., 6 de març 2024, In: Foods. 13, 5, 812.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert2 Cites (Scopus) -
Validation of a Portable Fluorescence Spectroscopy System to Monitor Heat Damage in Industrially Processed Milk
Alvarado, U., Zamora, A., Arango, O., Saldo, J. & Castillo, M., 2 de març 2024, In: Foods. 13, 5, 780.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert -
Developing an optical backscatter method for determining casein micelle particle size in heated milk
Taterka, H., Zamora, A. & Castillo, M., 1 de nov. 2022, In: Food Research International. 161, pàg. 111745 111745.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert -
Effectiveness of enzymatic treatment for reducing dairy fouling at pilot-plant scale under real cleaning conditions
Guerrero-Navarro, A. E., Ríos-Castillo, A. G., Ripolles-Avila, C., Zamora, A., Hascoët, A. S., Felipe, X., Castillo, M. & Rodríguez-Jerez, J. J., 15 de gen. 2022, In: LWT - Food Science and Technology. 154, 8 pàg., 112634.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert14 Cites (Scopus)
Tesi
-
Effects of ultra-high pressure homogenization on the cheesemaking properties of bovine milk
Zamora Viladomiu, A. (Autor), Trujillo Mesa, A. J. (Director/a), 12 de juny 2006Tesi d’estudis: Treball conduent a obtenció de DEA