Projectes per any
Perfil personal
Experiència relacionada amb els SDG de les Nacions Unides
El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius globals de desenvolupament sostenible (SDG) per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. El treball d'aquesta persona contribueix als següents SDG:
Educació / qualificació acadèmica
Doctor/a, Veterinaria, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
Data d'adjudicació: 21 d’abr. 1989
Llicenciat/da, Veterinaria, Universidad de Zaragoza (UNIZAR)
Data d'adjudicació: 17 de nov. 1982
Posicions externes
Prof. Titular Univ., Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
2 de gen. 1991 → 1 de gen. 1992
Prof. Titular Esc. Univ, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de gen. 1988 → 1 de gen. 1991
Prof. Asociada, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de gen. 1985 → 31 de des. 1987
Prof. Colaboradora, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)
1 de gen. 1985 → 1 de gen. 1987
Colaboradora, Estación Agric. Exp. del C.S.I.C León
1 de gen. 1984 → 1 de gen. 1985
Fingerprint
- 6 Perfils similars
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
-
SUBPRODUCTOS RICOS EN ACIDOS GRASOS DE CADENA MEDIA EN LA ALIMENTACION DE MONOGASTRICOS. NUTRICION COMPARADA Y SALUD INTESTINAL
Barroeta Lajusticia, A. C. (PI), Sala Pallares, R. (Investigador/a Principal 2), FERROCINO, I. (Col.laborador/a), Gasco, L. (Col.laborador/a), PALOMAR LLORIS, M. (Col.laborador/a), Schiavone, A. (Col.laborador/a), Verge Merida, G. (Col.laborador/a), GARCES NARRO, C. (Investigador/a), SOLER SANCHIS, M. D. (Investigador/a), Saad, M. (Col.laborador/a), Espinosa de los Monteros Peñafiel, M. N. (Col.laborador/a), Zemzmi, J. (Col.laborador/a) & Li, S.-Z. (Col.laborador/a)
1/09/21 → 31/08/26
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Lipoxifeed - recerca i valorització de subproductes grassos i antioxidants destinats a producció animal
Barroeta Lajusticia, A. C. (PI) & Castillejos Velázquez, L. (Investigador/a Principal 2)
Agència de suport a la competitivitat de l'empresa catalana (ACCIÓ)
1/06/17 → 20/04/21
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Utilización de aceites ácidos en la alimentación de animales monogástricos. Caracterización, nutrición comparada y repercusiones sobre la calidad lipídica de la carne
Barroeta Lajusticia, A. C. (PI), Sola Oriol, D. (Col.laborador/a) & Sala Pallares, R. (Investigador/a)
Ministerio de Economía y Competitividad (MINECO)
1/01/16 → 31/12/20
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Utilización de aceites ácidos esterificados en la alimentación de animales monogástricos. Nutrición comparada y repercusiones sobre la calidad lipídica de la carne. (ESTERIFATS)
Barroeta Lajusticia, A. C. (PI), Baucells Sánchez, M. D. (Investigador/a), Esteve García, E. (Investigador/a), Gonzalez Ortiz, G. (Investigador/a) & Sala Pallares, R. (Investigador/a)
Ministerio de Ciencia e Innovación (MICINN)
1/01/11 → 31/12/14
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Modificación de la cantidad y distribución de la grasa depositada en pollos y cerdos a traves de estrategias nutricionales
Barroeta Lajusticia, A. C. (PI), Ferrini ., G. (Becari/a), Baucells Sánchez, M. D. (Investigador/a) & Esteve Garcia, Enric (Investigador/a)
Ministerio de Educación y Ciencia (MEC)
1/12/07 → 31/03/11
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Effect of Feeding Olive Pomace Acid Oil on Dark Chicken Meat Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance
Albendea, P., Guardiola Ibarz, F., Rafecas, M., Vichi, S., Barroeta, A. C., Verdú, M. & Tres, A., 13 d’abr. 2023, In: Animals. 13, 8, 1343.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus) -
Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation in laying hen diets on egg quality, yolk fatty acid profile, and cholesterol content
Palomar, M., Soler, M. D., Tres, A., Barroeta, A. C., Muñoz-Núñez, M. & Garcés-Narro, C., 2022, In: Poultry Science. 102Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert8 Cites (Scopus) -
Olive Pomace and Soybean-Sunflower Acid Oils as Alternative Fat Sources in European Seabass (Dicentrarchus labrax) Diets : effects on Performance, Digestibility and Flesh Fatty Acid Composition and Quality Parameters
Verge-Mèrida, G., Barroeta, A. C., Ferrer, C., Serrano, T., Guardiola Ibarz, F., Soler Sanchis, M. D. & Sala Pallarés, R., 2022, In: Animals. 12, 9Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert5 Cites (Scopus) -
Olive pomace oil and acid oil as alternative fat sources in growing-finishing broiler chicken diets
Verge-Mèrida, G., Solà-Oriol, D., Tres, A., Verdú, M., Farré, G., Garcés-Narro, C. & Barroeta, A. C., 1 d’oct. 2022, In: Poultry Science. 101, 10, pàg. 102079 102079.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert12 Cites (Scopus) -
Acid versus crude oils for broiler chicken diets: In vitro lipid digestion and bioaccessibility
Jimenez-Moya, B., Martin, D., Soler-Rivas, C., Barroeta, A. C., Tres, A. & Sala, R., de juny 2021, In: Animal feed science and technology. 276, 114926.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
11 Cites (Scopus)
Tesi
-
Aportación al estudio de la utilización de materias grasas en la alimentación aviar
Barroeta Lajusticia, A. C. (Autor), Puchal Mas, F. (Director/a), 21 d’abr. 1989Tesi d’estudis: Tesi doctoral