• Adreça postalMostrar al mapa

    Edifici V, Campus UAB

    08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

    Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El grup de recerca desenvolupa recerca en producció i nutrició de monogàstrics i remugants, i
en el comportament i benestar animal. Les línies estratègiques de recerca responen als
interessos dels investigadors i a les inquietuds del sector productiu i la societat, que son:
• Avaluació nutricional de ingredients i productes: Estudi de l’aplicació de productes o
ingredients en la digestió o fermentació en el tracte digestiu
• Eficiència productiva i salut animal: Estudi de l’efecte de les condicions de producció,
sistema d'alimentació o maneig de l’alimentació sobre la producció i salut animal.
• Qualitat i seguretat alimentaria: Estudi del impacte nutricional o del maneig sobre la
qualitat del producte final destinat a consum humà
• Benestar i comportament animal: Valoració del benestar animal i desenvolupament d’estratègies
per millorar-lo.
• Interacció, nutrició i medi ambient per desenvolupar estratègies de mitigació de l’impacte
mediambiental de la ramaderia.

Direcció a càrrec:

Sergio Calsamiglia Blancafort

Línies de recerca

  • Línies de recerca:
  • Avaluació nutricional d'ingredients i productes
  • Eficiència productiva i salut animal
  • Benestar i comportament animal
  • Interacció, nutrició i medi ambient
  • Digitalització i ramaderia de precisió

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

  • ODS 2 - Fam zero
  • ODS 3 - Bona salut i benestar
  • ODS 7 - Energia neta i assequible
  • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
  • ODS 12 - Consum i producció responsables
  • ODS 14 - Flora i fauna aquàtiques

Fingerprint

Consulta la producció científica de Nutrició i Benestar Animal. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.