Projectes per any
Perfil d’organització
Perfil de l'organització
The SGR was born with the aim of generating innovative food processing technologies and groundbreaking scientific knowledge in the area of agri-food, specifically in the field of Food Science and Technology. The objective for the next 3 years is to boost the optimization of food manufacturing processes by means of innovation and development of specific (ad hoc) optical sensors for monitoring and controlling processes that enable the automation of key stages of food processing not yet automated. The development of such type of sensors allows to increase the capacity for the exploitation of unique optical information, spectral in nature and inline, which can be combined with data related to processing, composition, and raw materials. Such approach can generate huge amounts of data, opening the door to big data and artificial intelligence, in the frame of the industry 4.0, clearly aligned with the 2030 AGENDA, for the maximum extraction of information on critical processing stages.
Direcció a càrrec:
Manuel Castillo Zambudio
!!!Línies de recerca
- Línies de recerca:
- Optical Food Process Optimization and Control (OPTICmizing)
- Food Safety and Biofilms
- Emerging Processing Technologies
- Processing optimization of by-products
Fingerprint
Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys
Perfils
-
Manuel Castillo Zambudio
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Grup d'Optimització i Control del Processament d'Aliments per a la Indústria 4.0; OPTIpro4.0
- Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Persona: Adscripció a recerca, Catedràtic/a contractat/da doctor/a
-
M. Manuela Hernandez Herrero
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Grup d'Optimització i Control del Processament d'Aliments per a la Indústria 4.0; OPTIpro4.0
- Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Persona: Adscripció a recerca, Professorat titular d'universitat
-
Bibiana Juan Godoy
- Departament de Ciència Animal i dels Aliments
- Grup d'Optimització i Control del Processament d'Aliments per a la Indústria 4.0; OPTIpro4.0
- Centre d’Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels aliments (CIRTTA)
Persona: Agregat/da contractat doctor/a, Adscripció a recerca
Projectes
- 1 Acabat
-
Establiment de la vida útil en relació amb el risc de Listeria monocytogenes en el formatge de Mahón-Menorca D.O.P. com a producte tradicional menorquí.
Ripollés Àvila, C. (PI)
16/12/23 → 15/12/24
Projecte: Projectes i Ajuts a la Recerca
-
Comparison of Gamma-Oryzanol Nanoemulsions Fabricated by Different High Energy Techniques
Jaime-Báez, R., Saldo Periago, J. & González-Soto, R. A., 17 de jul. 2024, In: Foods. 13, 14, 2256.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert -
Efectos de la transformación lechera hacia leche A2 sobre las características de coagulación de la leche
Juan Godoy, B. & Trujillo Mesa, A. J., 2024, In: Frisona española. 44, 259, pàg. 48-51 3 pàg.Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
-
Lactiplantibacillus plantarum KABP051 : Stability in Fruit Juices and Production of Bioactive Compounds During Their Fermentation
Rizzi, F., Juan Godoy, B., Espadaler Mazo, J. & Capellas Puig, M., 2024, In: Foods. 13Producció científica: Contribució a revista › Article › Recerca › Avaluat per experts
Accés Obert1 Citació (Scopus)
Tesis doctorals
-
Obesidad y probióticos: La microbiota intestinal como intermediaria
Arrébola Cepeda, L. (Autor), Ripollés Àvila, C. (Director/a), de juny 2022Tesi d’estudis: Projecte final de carrera (TFG)
-
Valoración de la implicación del muestreo y la presencia de patógenos en la gestión del riesgo alimentario y en la inspección de los alimentos
Moreno-Torres Molina, A. (Autor), Ripollés Àvila, C. (Director/a) & Rodriguez Jerez, J. J. (Director/a), de juny 2020Tesi d’estudis: Projecte final de carrera (TFG)
-
Els al·lèrgens com a perill rellevant en els aliments: control i prevenció
Gómez Gavaldà, A. (Autor), Rodriguez Jerez, J. J. (Director/a) & Ripollés Àvila, C. (Director/a), de juny 2021Tesi d’estudis: Projecte final de carrera (TFG)