Grup de Recerca en Malalties Transmissibles en Sanitat Animal (TRANSMISAN)

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El grup de recerca centra la seva activitat en la sanitat animal, particularment en l'estudi de les malalties transmissibles causades per microorganismes i paràsits. Les principals àrees de treball són: a) l'epidemiologia d'aquest processos, amb especial atenció als aspectes de l'anàlisi de risc i la bioseguretat de la producció  ramadera, b)la immunologia i vaccinologia aplicada a les malalties transmissibles de la producció ramadera, c)l'estudi de les resistències als agents antimicrobians i els factors que influeixen en la seva  presentació i manteniment i, d)les parasitosis en col·lectius de gats i gossos i la seva importància en la salut pública. En els darrers 5 anys, el grup ha publicat prop de 100 articles en revistes internacionals indexades, la majoria dels quals es troben en el primer quartil. Així mateix, ha liderat diversos projectes de recerca competitius, tant nacionals com internacionals i ha estat responsable de nombrosos contractes de recerca amb empreses i institucions.

Direcció a càrrec:

Enric Mateu de Antonio

Línies de recerca

  • Línies de recerca:
  • Sanitat en porcí
  • Bioseguretat i anàlisi de risc en sanitat animal
  • Resistències antimicrobianes en sanitat animal
  • Malalties parasitàries d'importància en sanitat aniaml
  • Zoonosis

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

  • ODS 3 - Bona salut i benestar
  • ODS 15 - Flora i fauna terrestres

Fingerprint

Consulta la producció científica de Grup de Recerca en Malalties Transmissibles en Sanitat Animal (TRANSMISAN). Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.