Grup De Recerca En Arts Escèniques I Musicals En Les Societats Contemporànies (GRAEMUSC)

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El "Grup de Recerca en Arts Escèniques i Musicals" té l'origen en la unió de dos Grups de Recerca: el GRAE (Grup de Recerca en Arts Escèniques) i el MUSC-Sit (Les Músiques en les Societats Contemporànies). L'objectiu científic del GRAEMUSC se centra en l'estudi global de les arts escèniques i musicals, en la vessant social, política i tecnològica, a partir d'una perspectiva interdisciplinar.
La línia prioritària des de 2009 ha estat l'estudi de la societat de l'espectacle, una trajectòria consolidada i coincident, ara ampliada.
Ens basem en cinc eixos de treball: a) el tractament a les diverses manifestacions escèniques i musicals de problemàtiques compartides: migracions, desigualtats, violències polítiques, drets humans, desmemòries; b) els models escènics europeus envers el context català; c) la projecció internacional de grups, dramaturgs i creadors catalans; d) el paper de les noves tecnologies en

Direcció a càrrec:

Francesc Cortes Mir

Línies de recerca

  • Línies de recerca:
  • Arts escèniques i músiques en la contemporaneïtat
  • Tecnologia i música
  • Música, teatre i ciutat
  • Dramatúrgies i posades en escena

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

  • ODS 11 - Ciutats i comunitats sostenibles
  • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Grup De Recerca En Arts Escèniques I Musicals En Les Societats Contemporànies (GRAEMUSC). Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.