Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici B. Campus de la UAB

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El GREHC és un equip d’investigació dedicat des del 2002 a l’anàlisi de l’evolució dels fenòmens religiosos i els intercanvis culturals als espais occidentals i ultramarins de l'època moderna (segles XVI a XVIII) des de la perspectiva dels mitjans de transmisió i des de l'anàlisi dels continguts dels missatges.  Amb diverses línies de recerca actualment vigents, el GREHC aplega investigadors de la UAB dedicats a la història de l'època moderna als escenaris hispànics i ibèrics de la primera globalització i també d’altres investigadors espanyols i estrangers dins el camp principal de la història cultural, religiosa i social. Aquesta tasca col·lectiva i col·laborativa nodreix les activitats del GREHC, tals com l’auspici de tesis doctorals, l’organització de seminaris, col·loquis i congressos i la promoció de publicacions especialitzades

Direcció a càrrec:

José Luis Betrán Moya

Línies de recerca

 • Línies de recerca:
 • Història cultural al periode modern
 • Història de l'Esglèsia a l'Época Moderna
 • Identitats politiques i sociologiques a l'epoca moderna
 • Història del Llibre i la lectura a l'època moderna
 • Estudis inquisitorials

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Grup de Recerca d'Estudis d'Història Cultural - GREHC. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.