Grup de Recerca de Neuroplasticitat i Regeneració

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici M, Campus UAB

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Grup de Neuroplasticitat i Regeneració congrega, sota un tema d’interès comú, els fenòmens de degeneració, regeneració i plasticitat del sistema nerviós, a investigadors que aporten coneixement i experiència en diverses àrees de la neurociència: neurofisiologia, neurobiologia, microcirurgia, histologia, bioquímica i bioelectrònica. Les línies de recerca que manté el grup són: Regeneració i plasticitat en lesions de nervis perifèrics, Epigenètica de lesions nervioses i dolor neuropàtic, Neuropaties perifèriques,  Fisiopatologia i teràpia de malalties de motoneurones,  Neuroprotecció i Neuroinflamació, Neuropròtesis i interfícies neurals, i Neuromodulació de lesions de medul·la espinal. Actualment el grup consta de 5 IPs, liderant els seus propis projectes. El grup ha obtingut contínuament finançament a projectes a convocatòries nacionals i internacionals, contractes d’investigació amb empreses,  patents, així com la participació a xarxes d’investigació nacionals i  europees.

Direcció a càrrec:

Rubèn López Vales

Línies de recerca

 • Línies de recerca:
 • Strategies for promoting regeneration and plasticity after peripereral and central nervous system
 • Development of therapeutic apporaches for motoneuron diseases
 • Modulation of epigenetics and inflammation in injuries and diseases of the nervous system
 • Use of neural interfaces for nervous system lesions
 • Neuromodulation therapy for spinal cord injuries

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 3 - Bona salut i benestar

Fingerprint

Consulta la producció científica de Grup de Recerca de Neuroplasticitat i Regeneració. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.