Grup de Recerca de Física Teòrica UAB/IFAE

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Entrada Nord Edifici de Ciències

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El present projecte és la continuació de dos projectes anteriors, amb referències 2014 SGR 1450 i 2017 SGR 01069, amb els quals comparteix força objectius científics estratègics. El grup està
format per investigadors de la UAB i l'IFAE (9 sèniors, 3 postdocs i 7 predocs) i la seva recerca s'estructura en 3 línies subdividides en 9 work packages, tots ells liderats per investigadors reputats.
L'activitat científica del grup durant el període 01/07/17-27/04/22 es pot resumir de la següent manera (utilitzant la base de dades INSPIRE-HEP i sense incloure els articles del Review of Particle Properties en què participem i que acumulen més de 10000 cites):
-Nre. d'articles publicats: 132 (116 en revistas de Q1)
-Nre. de cites rebudes pels articles publicats en revistas de Q1: 3821 (no pas 999 com apareix a la pàg. de dades per a l'avaluació científica del grup)
-Mitjana de cites per article publicat: 33 

Direcció a càrrec:

Diego Blas Temiño

Línies de recerca

 • Línies de recerca:
 • Aspectes teòrics del model estàndard de física de partícules i física del sabor (en el model estàndard de partícules i més enllà).
 • Aspectes teòrics de física més enllà del model estàndard de partícules.
 • Física d'astropartícules, gravitació i cosmologia teòrica.

Fingerprint

Consulta la producció científica de Grup de Recerca de Física Teòrica UAB/IFAE. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.