Gregal: Circulació cultural Japó-Corea-Catalunya.

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici K

  Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Grup de Recerca GREGAL: Circulació Cultural Japó-Corea-Catalunya estudia la circulació global de les produccions culturals i lingüístiques japoneses i sudcoreanes, i el seu impacte a la Catalunya. El grup centra la seva recerca en la producció, difusió i recepció dels fluxos creatius, lingüístics i representacionals que amb el Japó i Corea del Sud com a vectors principals afecten i  transformen la realitat social en processos globalitzadors d'escala transnacional. La recerca del grup ha permès constatar l’increment accelerat de les pràctiques de consum cultural associades a aquest fenomen, així com els seus efectes transformadors en els àmbits socioeconòmic, polític i cultural del país. Aquesta interrelació entre pràctiques i àmbits vertebra les línies de recerca que analitzem com a grup: 1) Producció i Consum cultural: indústries culturals i creatives; 2) Llengua i Traducció: comunitats i expressions identitàries; 3)  Política i Representació: diplomàcia cultural i soft power. 

Direcció a càrrec:

Blai Guarné

Línies de recerca

 • Línies de recerca:
 • Producció i consum cultural: indústries culturals i creatives (Japó / Corea del Sud)
 • Llengua i traducció: comunitats i expressions identitàries (Japó / Corea del Sud)
 • Política i representació: diplomàcia cultural i `soft power' (Japó / Corea del Sud)

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 4 - Educació de qualitat
 • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
 • ODS 10 - Reducció de les desigualtats
 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Gregal: Circulació cultural Japó-Corea-Catalunya.. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.