Functional Materials and Organic Reactivity (FunMOR)

  • Adreça postalMostrar al mapa

    Edifici C

    08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

    Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El nostre grup de recerca és multidisciplinar. Es desenvolupa un projecte centrat en la preparació de diferents materials amb l’objectiu principal d’assolir reptes de la societat. La nostra recerca es pot classificar en quatre línies principals: a) generació de compostos, materials i processos foto-actius (polimeritzacions foto-induïdes, materials foto-funcionals i interruptors moleculars), b) preparació de materials nano-particulats de metalls o sílice per catàlisi, aplicacions biomèdiques (nanopartícules de sílice i plata) i sensors (dendrimers); c) molècules fluorades i materials per recobriments o d’utilització a casa; d) síntesi de polímers emprant nous catalitzadors (benzoxazines, cianoacrilats, resines epoxi).

Direcció a càrrec:

Rosa Maria Sebastián

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

  • ODS 3 - Bona salut i benestar
  • ODS 7 - Energia neta i assequible

Fingerprint

Consulta la producció científica de Functional Materials and Organic Reactivity (FunMOR). Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.