Electronic Circuits And Systems Group (ECAS). Grup de Circuits i Sistemes Electrònic

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici Q, Campus UAB

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

L'activitat científica del grup està centrada en el disseny de sistemes micronanoelectromecànics (MEMS/NEMS) basats en diferents materials i transduccions per al desenvolupament de sistemes sensors ultrasònics i sistemes d’extracció d’energia de l’ambient.
Aquests dispositius MEMS/NEMS es dissenyen tenint en compte la viabilitat per a la seva integració amb tecnologia CMOS aconseguint així sistemes intel·ligents, compactes, econòmics, de baix consum i eficients energèticament. Actualment s’estan dissenyant transductors
d’ultrasons basats en materials piezoelèctrics i integrats monolíticament amb els circuits CMOS d’acondicionament per aplicacions de reconeixement biomètric i d’imatge ultrasònica en medi líquid. Les tasques de recerca inclouen tant els aspectes de disseny microelectrònic, simulació mecànica-acústica amb elements finits, i de caracterització elèctrica, òptica i acústica dels ressonadors (en condicions ambientals, en medi líquid o buit).

Línies de recerca

 • Línies de recerca:
 • Piezoelectrical micromachined ultrasound transducers (PMUTs) and their integration with CMOS for high resolution medical imaging and sensing
 • MEMS resonators integrated with CMOS as high sensitivity sensors (gravimetric, temperature&humidity, finger movement detection....)
 • Non-linear properties in MEMS/NEMS resonators (harmonic generation, coupling and syncronization)
 • Acoustic metamaterials for ultrasound operation in liquid (focusing lens.....)
 • Ultrasound micrometric transducers for extraction of fluid hydrodynamic properties

Fingerprint

Consulta la producció científica de Electronic Circuits And Systems Group (ECAS). Grup de Circuits i Sistemes Electrònic. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.