Departament de Pedagogia Aplicada

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici G

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Departament de Pedagogia Aplicada està constituït per dues unitats departamentals relacionades amb les àrees de coneixement: Didàctica i Organització Escolar i Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació. Imparteix docència majoritària a la Facultat de Ciències de l'Educació en els títols de grau i postgrau. També imparteix docència a la Facultat de Lletres (Estudis d'Humanitats), a la de Psicologia (Estudis de Logopèdia) i a la de Dret (Estudis de Criminologia) així com assignatures campus. Participa en la docència i recerca de diversos màsters: els dirigits per la pròpia Facultat i d'altres en col·laboració amb altres departaments de la UAB.

Les principals línies de recerca estan relacionades amb els camps de la formació ocupacional, la formació del professorat, l'alumnat de l'educació obligatòria en risc acadèmic, l'organització educativa, el desenvolupament de les organitzacions educatives, la gestió del canvi a les universitats i organitzacions de formació, l'orientació escolar, l'educació i seguretat viàries, la informàtica i la multimèdia aplicades a l'educació i l'avaluació institucional i d'equips docents.

Compta amb nombrosos convenis amb institucions educatives i empreses en general i realitza nombroses accions de transferència de coneixement. Compta també amb projectes competitius a nivell de la Comunitat catalana, nacionals, europeus i internacionals. Rep demandes d'estades de professorat visitant a nivell internacional i nacional.

Direcció a càrrec:

Diego Castro Ceacero

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 3 - Bona salut i benestar
 • ODS 4 - Educació de qualitat
 • ODS 5 - Igualtat de gènere
 • ODS 7 - Energia neta i assequible
 • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
 • ODS 10 - Reducció de les desigualtats
 • ODS 11 - Ciutats i comunitats sostenibles
 • ODS 12 - Consum i producció responsables
 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Departament de Pedagogia Aplicada. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.