Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici Q

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics (MiSE) va ser creat l'any 2005 a partir de la Unitat de Microelectrònica: Disseny de Circuits Integrats de l'antic Departament d'Informàtica i té per objectius principals impartir docència i desenvolupar recerca i innovació en els àmbits en que és competent.

El Departament està adscrit a l'Escola d'Enginyeria en la que realitza la seva activitat docent majoritària de grau i màster, activitat que està centrada en l'àmbit de la Microelectrònica i Sistemes Electrònics. L'activitat docent principal la imparteix en els graus d'Enginyeria Informàtica, Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, Enginyeria de Dades, Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles i Gestió Aeronàutica i en el màster oficial d'Enginyeria de Telecomunicació. Tanmateix el Departament participa en el programa de doctorat en Enginyeria Electrònica i de Telecomunicacions (acreditat en progrés cap a l’excel·lència).

El Departament està format per uns 40 membres entre personal acadèmic, estudiants de postgrau i personal d'administració i serveis. El reglament del Departament estipula que el Consell del Departament és l'òrgan màxim de decisió, que delega la gestió ordinària en la Comissió Executiva del Departament.

A nivell de recerca i innovació, el Departament participa en projectes europeus, estatals, autonòmics i realitza col·laboracions i convenis amb altres administracions i empreses tant nacionals com estrangeres.

Direcció a càrrec:

Jordi Carrabina Bordoll

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 3 - Bona salut i benestar
 • ODS 7 - Energia neta i assequible
 • ODS 9 - Indústria, innovació i infraestructures
 • ODS 11 - Ciutats i comunitats sostenibles

Fingerprint

Consulta la producció científica de Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.