Departament d'Art i de Musicologia

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici B

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

La història de l’art i la història de la música han estat presents a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des de la seva creació. El 1970 es va constituir el Departament d’Art, adscrit a la Facultat de Filosofia i Lletres, i el 1985 la Junta de Govern de la UAB va regular el seu règim jurídic. L'any 2009 es va aprovar la seva actual denominació: Departament d’Art i de Musicologia.

El Departament té la finalitat promoure i organitzar la docència i la recerca de les àrees d’Història de l’Art i de Música. En l’àmbit de la docència, coordina els ensenyaments de la seva competència en diverses facultats i titulacions de la UAB, i organitza i desenvolupa programes i estudis de màster i de doctorat. Com a unitat bàsica de recerca, promou i dóna suport a les activitats de recerca i transferència de coneixements del seu personal acadèmic i investigador, edita la revista Locus Amoenus i col·labora en la publicació de la revista Recerca Musicològica

Direcció a càrrec:

Daniel Rico Camps

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 3 - Bona salut i benestar
 • ODS 4 - Educació de qualitat
 • ODS 5 - Igualtat de gènere
 • ODS 11 - Ciutats i comunitats sostenibles
 • ODS 13 - Lluita contra el canvi climàtic
 • ODS 15 - Flora i fauna terrestres
 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Departament d'Art i de Musicologia. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.