CRiEDO Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Plaça del coneixement , G6/247

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona és una institució acadèmica vinculada a l’anàlisis i desenvolupament de les organitzacions en general, i aquelles vinculades a la formació i l’educació en tots els nivells i àmbits en particular.

El CRiEDO té com a finalitat estudiar, recercar, fer docència i qualsevol altra actuació i activitat relacionada amb el desenvolupament organitzatiu d’organitzacions de formació. Més concretament, l'objectiu general del CRiEDO és prestar un servei de la màxima qualitat i compromís social orientat a la millora, la innovació i el desenvolupament d’organitzacions dedicades a la formació, a partir de processos de reflexió i anàlisi científica, el disseny i la implementació d’actuacions orientades a la millora i els processos d’avaluació i diagnòstic institucional.

El CRiEDO pot organitzar i desenvolupar recerca, formació i transferència de coneixement i la cultura, i oferir suport institucional, administratiu i logístic al desenvolupament d’altres activitats interdisciplinàries de recerca, de formació i de transferència en qualsevol àmbit o context institucionalitzat on es desenvolupin pràctiques educatives i actuacions de formació.

Les activitats del CRiEDO, exclusivament pròpies o en col·laboració amb altres entitats, es poden dur a terme tant dins com  fora del campus de la UAB.

Direcció a càrrec:

Joaquin Gairin Sallan

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 3 - Bona salut i benestar
 • ODS 4 - Educació de qualitat
 • ODS 5 - Igualtat de gènere
 • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
 • ODS 9 - Indústria, innovació i infraestructures
 • ODS 10 - Reducció de les desigualtats
 • ODS 12 - Consum i producció responsables
 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de CRiEDO Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu. Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.