Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO)

 • Adreça postalMostrar al mapa

  Edifici E1

  08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)

  Espanya

Perfil d’organització

Perfil de l'organització

El Centre d’Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una institució acadèmica dedicada a l’estudi i la recerca dels països que conformen la regió de l’Àsia Oriental.

L’objectiu principal del Centre és el desenvolupament d’estudis i recerques que aprofundeixin el coneixement interdisciplinari de les realitats socials, culturals, polítiques i econòmiques de l’Àsia Oriental, tot i examinant-ne els factors que hi intervenen, els reptes que s’enfronten i les seves implicacions a escala planetària.

Així mateix, el CERAO també té com a objectiu erigir-se com a think tank per a la realització de projectes que reverteixin en la comprensió del rol que adquireix Àsia en l’entorn global contemporani, oferint suport pel desenvolupament d’activitats i projectes investigadors que contribueixin a orientar als diferents actors socials i polítics interessats en el dinamisme d’aquesta regió al segle XXI.

Entre les tasques que porta a terme el CERAO destaquen el desenvolupament de projectes de recerca, l’organització d’activitats científiques i la realització de publicacions sobre Àsia Oriental, de manera única o conjuntament amb d’altres entitats nacionals i internacionals, dins i fora del campus de la UAB.

Direcció a càrrec:

Blai Guarné

Objectius de desenvolupament sostenible les Nacions Unides

El 2015, els estats membres de l’ONU van acordar 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) globals per acabar amb la pobresa, protegir el planeta i garantir la prosperitat per a tothom. La nostra feina contribueix als següents ODS:

 • ODS 4 - Educació de qualitat
 • ODS 8 - Treball digne i creixement econòmic
 • ODS 10 - Reducció de les desigualtats
 • ODS 14 - Flora i fauna aquàtiques
 • ODS 16 - Pau, justícia i institucions fortes

Fingerprint

Consulta la producció científica de Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental (CERAO). Aquestes etiquetes temàtiques provenen de treballs dels membres d’aquesta organització. Junts formen un fingerprint únic.

Col·laboracions i principals àrees de recerca dels darrers cinc anys

Col·laboració externa recent a nivell de país Feu una immersió en els detalls fent clic als punts.